profile other creditsยป @

30.04.2009.

**

Hejj :)
*Dan nije mogao bit gori..Kissa ..Valjda ce procci :)
Glava me uzasno boli i mama mi je dala tabletu pa je sad kao ness bolje ..
Ness sam razmisljala i neda mi se slavit rodjendan u utorak.. nezz sto.. Dosadno ovo vrijeme bgm i kisa is ve to .. Imam neku ludu ideju da ne slavim kao i obicno 5.5. vec 5.7.2009 xD .. na raspustu .. Ali opet cu skontat ness i razmislit ..
*Skola:dobila 5 iz engleskog (A).ocekivala sam 5 xD imala najvise bodova :$:$ .. Nast. Suad se naljutio na mene :S .. Mislila sam da sam izgubila diplomu za stafetu medjutim nisam ..
*Prijateljstvo:supper xD .. Sellma mojja se zaljubilaa k'o niko xD .. Nedzma crazy dijete kao i obicno .. Pjevala ness na karaoke kod nastavnika ja joj se valjala od smijeha .. krestalica mojja :) . Hanuu nisam vidjela nikako,jessam ali samo u prolazu iz skole. Paa cu je kasnije call ! <3 .. Onaaa mi je kao sestra <3 .. Njju najvise volim na svijetu ! Ljubavv mojja ! <3 ..Amina mi plakala danas!Valjda joj je neko brata udario i ona pocela plakat..medjutim sacekala je tog malog ispred skole .. Dobio je valjda svoje ! xD .. Dusha mojja ! Preosjetljiva je. Nema je ness na msnu zadnjih dana .. nezz sto?! mozda joj msn ne radi.ali je na derneku xD .. voolim i nju xD .. Mojje dushe:Hana <3 Amina <3 Nedzma <3 Selma <3 Irme <3 ! 
*Muzika:''Kopala'' po ovim silnim pjesamam po compu i sad sve one sto su isfurale na neki nacin slusam xD .. Podsjecaju me na stosta toga xD

*Ne radi mi z-share pa ak vi imate neki prijedlog reci te mi kako da to napravim !! plss !! Fkt me nervira to sto ne mogu uzeti dizz koji mi se svidja vec neke sasvim druge .. LoveStruck i jos neke blogerasice s kojima sam se zblizila mi copiraju html code od dizz koji mi se svidja i stavim ga .. Medjutim ne mogu stalno nekog molitiii :S .. Tako da moram naci neko rijesenje za te dizzajne !!
*Ovih dana
Sutra 1. maj :D
Lijepo se provedite ! :):) i dajj Boze da ova kisa ne upropasti sve ! (:
Imam vremena za ucit i moram abd popravit ocjene !
Kiss
& Hug